Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 19 mei 2012

Seaworld

De dagen vliegen en onderhand loop ik flink achter met bloggen. Dus een dagje Seaworld in foto's:

's Avonds spreken we af met Moon en Ruud (zonder motor) bij Tutu Tango op International Drive. Vrijdagavond zijn zij ook in Orlando gearriveerd en voordat ze volgende week bij ons gaan verblijven gaan ze de komende dagen samen nog een aantal dagen in Orlando en omgeving doorbrengen. In Nederlandse tijd is Monique al jarig en daar wordt op getoost en na afloop van het eten door een personeelslid nog op gezongen.
We bestellen tapas wat voor Ruud P. even wennen is omdat hij zijn bestelling met de andere mag delen. Ik zelf vond de verschillende gerechtjes weer heerlijk.
Sinds de vorige keer dat we hier gegeten hebben is de sfeervolle ingang waar artiesten aan het werk zijn verbouwd. De tussenmuren zijn uit de zaak verwijderd waardoor het nu aanzienlijk luidruchtiger is dan voorheen.
Omdat het lastig is om met elkaar te praten verhuizen we na afloop naar Brick House Tavern waar een biertje wordt gedronken.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !