Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

woensdag 9 mei 2012

One in a life time

172 miles- Jacksonville-Cocoa Beach

Ruud en Monique zijn zondagavond keurig op tijd geland. Marcel is ze op gaan halen waarna thuis de ontvangst tomatensoep stond te wachten.

Maandag hebben we een rondje via de mooie huizen op Ponte Vedra blvd op de motor gemaakt en ze kennis laten maken met Lilly's de relaxte lunchroom in Atlantic Beach. 's Middags zijn de mannen nog een rondje gaan maken en heb ik met Kevin Monique St. Johns Towncenter later zien. De twee shopdeskundige hebben mij over weten te halen om een paar Guess sleehakken te kopen. Tijdje geleden dat ik ze zo hoog had.
Dinsdag kwam dan eindelijk de door zoveel mensen hier gehoopte regen, een mooie dag om een rondje Walgreens, Walmart, Sport Autority en Publix te maken. Gelukkig regent het bijna nooit de hele dag dus konden we s' middags in de zon voor de deur zitten natuurlijk na een tijdje vergezeld door Petje die polshoogte kwam nemen welke vrienden en nu weer over waren.

Ook voor Marcel is het nu echt vakantie.
De komende 12 dagen staat er een road trip met twee motoren en de Jeep op het programma. Once in a lifetime.
Om tien uur rijden we de straat uit, het einddoel vandaag is Cocoa Beach.

We hebben met Kevin afgesproken bij het restaurant wat gelegen is bij Mantanzas innlet gelegen aan de A1A voorbij St Augustine.
Als we hier arriveren komt ook Kevin enige minuten later met de Jeep aanrijden.
We treffen het als we buiten met prachtig uitzicht lunchen geeft een dolfijn voor onze ogen een show weg. Hij blijft mooi vlak voor de kust zijn kunsten vertonen.
Daytona is de volgende stop, even op en neer door Mainstreet hoort hier natuurlijk bij.
Als we in New Smyrna beach een ijsje eten komen we er achter dat de weg hier niet zuidelijk doorloopt. Het is inmiddels half vier en we moeten nog 60 miles tijden. In de verte zien we donkere wolken aankomen en de dames besluiten mede om de billen te ontzien in de auto over te stappen.
Als we incheckt hebben in het hotel blijkt onze kamerdeur niet open te gaan. De onderhoudsmedewerker maakt met een ijzerdraad die onder de deur wordt doorgeschoven de deur \open.
Net als de heren voor het stoplicht van het hotel staan breekt een tropische bui los, we hebben gemazzeld vandaag.
Op naar Ron John Surfshop, een immense winkel die 24/7 open is.
We eten met dank aan Yelp bij Rubio's Cuban cafe echt weer zo'n tent waar je normaal door de uitstraling niet naar binnen zou gaan, de grote gemarineerde Cubaanse steaks blijken een schot in de roos.
Even later proberen we onze kamer weer in te komen, weer moet de technisch medewerker er aan te pas komen om de deur open te maken. We krijgen een andere kamer zodat de man ook van zijn nachtrust kan genieten.
Op de galerij drinken we nog een rose en taaien uiteindelijk af omdat we echt moe zijn.

Car

Location:Cocoa Beach

1 opmerking:

  1. Ha ha die Monique met der sleehakken achterop! Mir

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !