Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

donderdag 17 mei 2012

Orlando

142 miles- Tampa- Orlando

De zon is terug in Tampa.
Het eerste ritje deze morgen is naar Ybor City, de kleine Cubaanse historische wijk in Tampa.
Dit blijkt om tien uur 's morgens niet de juiste plek, de boel is uitgestorven we besluiten dan ook maar om direct door te rijden naar Orlando.
De heren nemen de 92, 's avonds vertellen ze dat het gedurende de route vooral opviel dat ze bedrijvigheid en mensen aan het werk hebben gezien. De Jeep rijdt rechtstreeks over de 4 naar het hotel.
We hebben besloten om de laatste drie dagen op de gok naar het La Quinta Inn & Suites Orlando Convention Center te rijden om daar van de inloopprijs gebruik te kunnen maken. Lekker in de buurt van Seaworld, de outlet en de restaurants op International Drive. $60 inclusief parkeren en dagelijks uitgebreid ontbijt.
Als we in het hotel aankomen mogen we onze bagage in het administratiekantoor neerzetten waarna we naar de Premium Outlet op International Drive rijden. De favoriete Outlet van Kevin met de mooiste winkels.
Kevin steelt in de Converse winkel de show met zijn vijf jaar oude tas. Personeel spreekt hem aan en de manager vraagt zelfs of hij een foto van de tas mag maken.
Bij Ted Baker vindt hij de schoenen waar hij afgelopen december al voor had staan kwijlen, nu waren ze echter sterk afgeprijsd dus die heeft hij komende winter aan zijn voeten.
Monique vond hier na de derde Levi's winkel eindelijk het witte rokje waarna ze naar zocht. Ondanks dat de prijs vandaag veranderd was werd deze door een creatieve medewerker mbv een oude bon opgelost.
Terug in het hotel genieten we een tijdje van de zon bij het zwembad. 's Avonds eten we bij Olive garden waar we voor Amerikaanse begrippen een beetje laat aankomen. Om tien uur als de zaak gaat sluiten zijn we dan ook een van de laatste die de zaak gaan verlaten.

Car


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !