Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 12 mei 2012

Key West

120 miles- Key Largo- Key West

Zaterdagochtend ontbijten we eerst bij het Waffle house. Een altijd wat vettige tent waar wel een goed ontbijt te verkrijgen is die Moon en Ruud tenslotte ook gezien moet hebben.
Het waait flink maar dat is met deze temperaturen heerlijk op de motor.

In Bahia Honda State park maken we een lunch break. Ondanks dat het redelijk druk is in dit state park vinden we een overdekte picknicktafel die ons tegen de zon beschermd.
Het water is warm maar ondanks het mooie zicht wat je vanaf de weg hebt was het niet echt aantrekkelijk om erin te zwemmen. Het is eb en grote hoeveelheden zeewier worden op de kant gegooid.
De laatste 100 miles worden doordat we goed door kunnen rijden snel afgelegd en via Duval street rijden we om drie uur het terrein van het Most Southern hotel op.
We gaan een tijdje op het strand liggen, ook hier weer zeewier en zand wat met de golven op het strand word gegooid. Monique en Ruud nemen een duik, ik lig prima op mijn strandstoel. Naast ons begint een bruiloft op het strand waarvan we op afstand getuigen zijn.
Vanuit dit hotel is Key West te bewandelen en dat doen we dan ook s'avonds. We lopen eerst naar Mallory Square het plein waar de zonsondergang te zien is.
Vanavond door de bewolking niet geheel zoals het hoort maar de sfeer op de kade en het plein is er niet minder om.
Alle voorspelde buien hebben ons tot nu toe niet geraakt dus wij klagen niet.
'S avonds eten we bij Kelly's Caribbian Bar Grill, een gezellig restaurant met een buitentuin versierd met lichtjes.
Via Duval street slenteren we terug naar het hotel, oh ja tussendoor schieten de heren nog even de Harley winkel binnen om als aandenken een Key West shirt te scoren.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !