Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

vrijdag 18 mei 2012

Disney Holywood Studio's

Marcel heeft genoeg van de Orlando pretparken en doet vandaag zijn eigen ding. Van de tuinman bij het hotel mag hij de slang gebruiken zodat hij in het zonnetje de twee motoren kan poetsen.
De rest gaat vandaag naar Disney Holywood Studio's, Kevin heeft nu alle parken bezocht. Het is nog steeds vakantie toch gaat de wekker om kwart over zes zodat we om acht uur aanwezig kunnen zijn.
We boffen het blijkt Star Wars weekend te zijn en er zijn volop bijzondere mensen te aanschouwen.
Voor de speciaal ingerichte merchandise winkel staat een lange rij volwassenen, menigeen gekleed in een bijzonder gewaad.Even waan je je in San Francisco
Leuk om tijdens de Exstreme Stunt Show te zien hoe we in een film in de maling worden genomen.
Als de parade aan moet vangen valt er een bui op het park neer waardoor de parade iets wordt uitgesteld. Als hij uiteindelijk toch tijdens de laatste druppels begint blijkt hij maar drie wagens groot te zijn. Het publiek heeft toch zijn parade gehad, en druipt af.

In de Hollywood tower of terror hotel schiet je omhoog waarna er een deur opengaat die uitzicht bied op een ver gelegen parkeerplaats.
Op de bui na tijdens de parade is het de gehele dag wederom prachtig weer. Als we om zeven uur naar de parkeerplaats lopen breekt er een flinke regenbui los zodat we lekker nat bij de auto aankomen.
We zijn zo moe dat het zeer prettig is dat in dit hotel niet moeilijk gedaan wordt over zelf je drank en eten verzorgen. De pizzaboer die dagelijks advertentie's onder de deur doorschuift heeft het zo druk dat de telefoon niet opgenomen wordt, de pizzahut brengt iets later hete pizza's die we buiten op het terras verorberen.
Om half uur gaan de luiken dicht, morgen wederom een lange dag.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !