Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

donderdag 10 mei 2012

Op naar Ft Lauderdale

172 miles- Cocoa Beach- Ft Lauderdale

We moeten deze eerste hotel ochtend even op gang komen. Moon & Ruud moeten haasten om nog iets van een ontbijt naar binnen te kunnen werken.
Om negen uur is dit alles echter alweer vergeten en krijgen we uitleg hoe een Segway werkt.
Het blijkt makkelijker dan gedacht en even later rijden we het parkeerterrein van het hotel af op naar een parkje aan het strand.

We rijden een uurtje rond op de Segway, zien nog een keer de pier waar we gisteravond ook al een kijkje hebben genomen en maken een foto voor Ron Jon Shop.
Uitchecken in hotel en dan op naar Ft Lauderdale wederom via de A1A.
De laatste miles voor Fort Pierce zitten we hem even te knijpen, de benzine is bijna op. Wat kan je blij zijn met een pomp.
In de haven bij Fort Pierce lunchen we met uitzicht op wederom prachtige schepen bij Harbor Cove restaurant
Met uitzicht op donkere wolken stappen de dames over bij Kevin in de auto zodat we vandaag ook Sawgrass Mills een grote mall in Ft Lauderdale nog kunnen bezoeken.
Onderweg barst er een immense regenbui los, voor de mall blijven we een tijdje in de auto wachten het is echt gitzwart boven ons. Bij Valentino mogen we met onze vette zonnebrand handen Maxima jurken van $ 5000, nu afgeprijsd voor $ 1500 aanraken.
Achteraf blijken de mannen achter de buien aan te rijden en geen druppel regen gevangen te hebben.
We slapen vannacht met dank aan Priceline in het Pier 66/6 een luxe Hyatt hotel waar de mannen als eerste aankomen. Als iedereen opgefrist is stappen we weer in de auto om bij het Bahia Cabana resort te gaan eten. Super locatie met uitzicht op wederom prachtige jachten. De serveerster is de vrolijkheid zelve.

Car

1 opmerking:

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !