Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zondag 13 mei 2012

Een dagje rust op Key West

Een dagje rust op Key West. We ontbijten op ons gemak op een overdekt terras op Duval Street. Het is moederdag vandaag, twee heren wensen ons vanaf een terras een fijne dag.
Terwijl de mannen de motoren gaan halen lopen wij naar het Southernmost Point. Daar gaan we netjes in de rij staan voor de foto bij het bekende baken wat de afstand tot Cuba aangeeft.
Via achteraf straatjes lopen we naar de haven waar we koffie drinken en het relaxte sfeertje proeven.


Rekening houdend met het weer hebben we voor 's middags een snorkeltocht met Fury geboekt met de naam dubbel dip. De bedoeling is om op twee plaatsen te gaan snorkelen.
Alleen Ruud gaat twee keer een kijkje onder water nemen. Al voor de afvaart wordt er vertelt dat het water zeer onstuimig zal zijn, iedereen die af wil stappen krijgt zijn geld terug. Niemand stapt natuurlijk af maar na de eerste keer snorkelen zien we verschillende mensen om ons heen ziek worden. Dit tot groot plezier van de tropische vissen die achter de boot genieten van dat wat in het water wordt gegooid.
Op mij en Kevin heeft dit aanzicht geen goede uitwerking en wij sluiten ons aan bij de club. Monique heeft nergens last van en neemt om dit te vieren een glas champagne en Marcel heeft het druk met het in de gaten houden van een oudere vrouw die door haar twee jonge begeleiders waarvan er ook een ziek is aan de reling gezet om zo frisse lucht te happen.
Weer terug in het hotel strijken we neer bij het zwembad, de heren vinden de bar.
's Avonds gaan we eten bij El Siboney een Cubaans restaurant met veel en vooral lekker eten. Hier werd niet moeilijk gedaan dat Kevin meedronk met de Sangria.

Car


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !