Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 4 september 2010

De tank was leeg dus omruilen maar :)

Ford Escape

De eerste gewone zaterdag hier in de States, boodschappen doen alleen met dit verschil dat het echt nog zoeken in de winkels is naar de juiste producten. Een goede hapjespan en waterkoker kan ook weer van ons koop lijstje afgeschrapt worden.
R. zou trots op ons zijn, op z'n "Pleune's" zijn we vanmiddag richting het vliegveld gereden om de huurauto om te ruilen, we dachten het nog wel met deze tank te redden en dat is nog gelukt ook.
Ik bleek verkeerd bezuinigd te hebben tijdens het huren van de auto, slechts een bestuurder was dit keer toegestaan. Nu is dat de komende twee weken niet zo'n probleem maar week drie zal Marcel toch ook weer zelf op zijn werk moeten zien te komen. De heer achter de balie verzocht ons a.s. maandag terug te komen om het contract aan te passen maar maakte er vervolgens zo'n rommeltje van dat we zonder bijbetaling drie weken alsnog een tweede bestuurder op het contract hebben staan. Hij had geen zin om het wederom aan te passen.
Dank U !

Car

3 opmerkingen:

 1. Hee!!!

  Die auto hadden wij ook tijdens onze vakantie in julie, relaxed he!!??
  Heeft die van jullie ook dat kleine raampje in de kofferbakklep?
  Dat is typisch americaans, wat je ook in de films en zo ziet :D
  Ik verbaas me elke keer weer over je leuke verhalen Carla, het is zo boeiend om te lezen.
  Wij missen USA echt, zou het liefst nu weer terug vliegen, en er nooit meer weg gaan!

  Heel veel plezier de aankomende tijd, en geef Kev een knuffel!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom geen compact car, maar weer zo'n patserbak, jullie hebben nu toch niet meer zoveel bagage? Zeker om ons de ogen uit te steken hè!
  Liefs van hier aan daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaan jullie nog een auto kopen in Amerika? Wij hebben zelf de eerste 2 weken een auto gehuurd, maar aangezien dat alleen al 1000 dollar kostte (voor die 2 weken), hebben we meteen aan het eind van die eerste 2 weken een auto gekocht. Dat ging wel met een hoop pijn en moeite, aangezien we nog helemaal geen credit score hadden, maar goed, het is gelukt - met de hulp van onze bank.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !