Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zondag 10 juli 2011

San Francisco II

Om elf uur zou de zon gaan schijnen dus deden we het vanmorgen iets rustiger. Omdat we verschillende punten in de stad aan wilde doen zijn we met de auto op pad gegaan.
De zagen de victoriaanse huizen bij Alamo Square en de huizen bij Alta Plaza.
We rijden het kronkelige straatje af op Lombard Street en kijken daar nog wat rond.
Naast grote gedeeltes van de stad was ook de De Golden Gate brug gehuld in de mist.
Nadat we naar het uitzichtpunt onder de brug waren gereden hebben we in Sausalito een kijkje genomen, hier scheen de zon weer.
De auto werd teruggezet bij het hotel en toen zijn we naar Yerba Buena Gardens gelopen waar de winkeltjes die K. dacht te vinden onvindbaar waren. Achter het hotel bleek het echt te wemelen van de daklozen die maar bleven praten toen M. even een winkel inschoot. Hier zou ik niet graag lopen als het donker is.
's Avonds zijn we bij Cha Cha Cha in Haight Ashbury gaan eten, een leuke caribische tent, zo konden we na afloop toch nog even langs de alternatieve winkels in deze wijk lopen en een blik werpen op de mooie bijzondere mensen die zich hier ophouden.
Jullie merken het misschien al aan dit blog, vanavond duiken we tijdig ons bed in, we zijn moe van het lopen door de stad en de wind, kou en gelukkig ook zon. Morgen trekken we verder naar Yosemite.

Car

2 opmerkingen:

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !