Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 16 juli 2011

Nog een dagje Zion en Tubing

De wekker stond weer gewoon om zeven uur maar in door het tijdsverschil voelde dit echt als zes uur. Ik was vanmorgen dan ook even niet zo blij en voelde dat ik na 14 dagen een strak vakantie ritme moe begin te worden. Maar goed thuis is er weer voldoende tijd om uit te rusten dus kom op met die geit, douchen, ontbijten en met de shuttle naar het park.
Hier liepen we eerst de korte Weeping Rock trail. M. had een boek meegenomen en vond een bankje onder een boom. Aansluitend liep ik met K. een stuk van de Hidden Cayon trail. Een groot gedeelte van de trail lag in de schaduw wat erg lekker liep.
 Weeping RockWe namen de shuttle naar de Zion Lodge en sloten daar voor de lunch aan in de rij. Het gras onder een boom werd de lunch plek.
Ondertussen was de temperatuur al weer flink opgelopen we wilde echter nog even de Emerald Pool trail lopen die ook voor M. weer te hoog was.
Om twee uur reden we het park weer uit om even op temperatuur te komen in het hotel en om zwemkleding aan te trekken. Om kwart voor vijf moesten we bij Zion Adventures zijn waar we een tub in ontvangst namen en 2 miles over de Virgin dobberde. Dit was iets anders dan wat we enkele weken geleden in Florida hebben gedaan, deze rivier had hoogte verschillen waardoor er veel meer vaart in zat en goed op moest letten dat je niet tegen een steen of boom opknalde. Grote hilariteit als de tub tussen stenen vast kwam te zitten.
Na afloop werden we in een bus waarvan de bekleding flink nat was teruggebracht naar de auto.
Even douchen in het hotel en daarna een afsluitend etentje bij Oscar's cafe waar de porties weer veel te groot maar wel lekker waren.

Car

1 opmerking:

  1. Wat een gave foto's, zeg! Die trail in het water heb ik ook gelopen, was super! Alleen was ik er in oktober en dat is blijkbaar een stuk rustiger dan in juli. Ik heb toen nl niemand gezien. Wat jammer dat het regende in Bryce...
    Heel veel plezier in Vegas!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !