Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

maandag 1 april 2013

Arlington en Georgetown

Oei, vanmorgen hadden we beide last van protesterende spieren die een tijdje in ruste waren geweest. Geen tijd te verliezen dus doorzetten.
In eerste instantie lopen we naar het Witte Huis. Gisteravond hebben we een gezin uit Texas gesproken die kaarten hadden gewonnen om vandaag op tweede paasdag eieren te komen zoeken bij Obama.Aan de zijde van 1600 Pennsylvania Ave is op het dak duidelijk te zien dat de tuin door bewakers in de gaten wordt gehouden.


Aan de andere zijde van het Witte huis staan de laaste genodigde opgesteld om toegelaten te worden tot het eieren zoeken.


beveiliging rond het Witte Huis
Elke metro Station in Washington is bijna identiek

We nemen de metro naar Artington National Cemetery.
Hier bekijken we het graf van de Kennedy´s en Arlington house waar vandaan je een mooi uitzicht op Washington hebt.En het graf van de onbekende soldaat met het wisselen van de wacht.We gaan met de metro terug naar Georgetown waar het vanaf het station even zoeken is naar de twee grote winkelstraten.
Hier zien we tot onze verbazing inderdaad zoals Ellen al schreef de rijen wachtenden voor George town cupcakes waarover een reality serie is gemaakt wat heel wat reclame opleverd.
Het begint te spetteren en we besluiten onze benen in een kroeg rust te gunnen.
´s Avonds gaan we eten bij een Indiaas restaurant niet al te ver van het hotel. Beter voor onze benen.

Car

1 opmerking:

  1. Geen wonder dat jullie voeten moe zijn, jeetje wat hebben jullie al veel gezien!! Ziet er goed uit, jammer van het weer, maar jullie zijn bikkels en gaan gewoon door...wij nederlanders zijn wel wat gewend!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !