Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

woensdag 3 april 2013

Op weg naar de Smokey Mountains

Lexington- Townsend- 321 miles

Het hotel ontbijt in het Best Western is karig. Ivm de weinige bladeren aan de bomen kiezen we er voor om de Blue Ridge Parkway verder niet te rijden.
Daarnaast blijkt uit de parkwebsite dat de weg n Roanoke in dit deel van het jaar nog gedeeltelijk is afgesloten.

Het tanken in de VS is weer erg plezierig. €3.39 per gallon wat neerkomt op een € 0,71 per liter.
Naast een stop bij een Starbucks waar we de kaart laden (free reload) stoppen we voor lunch zodra we de US 81 hebben verlaten bij Leia's wrap cafe in Dandridge. Een creatief ingerichte locatie waar de Mexicaanse soep en wrap heerlijk smaakt. Samen met een drankje gelunched voor $ 7.50 pp.
De omgeving van Pigeon Forge lijkt wel een grote kermis. Overal attracties om de vakantiegangers bezig te houden incl een Titanic.
In dit jaargetijde is het al file rijden, stel je het hoogseizoen maar eens voor.
We rijden naar Townsend een goed uitgangspunt om Caves Cove te rijden, een 11 miles lange eenrichtingsverkeer door de Smokey Mountains die morgenochtend op het programma staat.
Bij het Highlight Manor Inn laten we de coupon (www.travelcoupons.com) zien en krijgen als ze hoort dat we afkomstig zijn uit Nederland (mooi land !) een upgrade naar een kamer met balkon en uitzicht.
De kamers zijn oud maar schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt en dat voor $ 61.
Door de late en uitgebreide lunch is de trek ver te zoeken toch gaan we op zoek naar een restaurant. Het valt vanavond wat tegen, ze zijn uitgeschoten met de zoutpot.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !