Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

maandag 8 april 2013

World of Coca Cola

295 miles-Douglasville-Savannah

We zijn gisteravond beland in een La Quinta in Douglasville een mile of 30 ten westen van Atlanta.

De bloesem is in Atlanta al over haar hoogtepunt heen

We rijden s morgens Atlanta in naar the World of Coca Cola, een permanente tentoonstelling waarin de geschiedenis en reclame van Coca Cola centraal staat. Erg leuk om een keer gezien te hebben. Aan het eind kunnen de drankjes en verschillende smaken die over de gehele wereld verkocht worden geproeft worden.
Om het gebouw heen is het erg druk en vinden sponsoractiviteiten van Coca Cola plaats, in het gebouw staan mensen in een rij om op de foto te mogen met een beker, wij lachen er om.
's Avonds als we op een terras eten komen we er achter dat deze avond de finale van het Amerikaanse universitaire basketbalkampioenschap (NCAA) gespeeld wordt. De wedstrijd werd bijgewoond door 74.326 supporters waarvan een enkeling met de door Coca Cola gesponsorde beker op de foto kon.
Die domme Nederlanders hadden het weer eens niet door :)Het plan was om naar Charleston te gaan. Het is echter inmiddels 1 uur en dat is weer een rit van bijna 500 kilometer. Met de kilometers van de afgelopen dagen nog in onze hoofd en het feit dat we ivm de voorspelde regen van donderdag graag een dag eerder (en droog) in Jacksonville aan willen komen besluiten we Charleston te skippen en direct naar Savannah te rijden.
Een goede keuze, om kwart voor zeven zijn we pas bij het hotel wat we onderweg nog even uitkiezen en boeken.
Koffers in de kamer en op naar het historische centrum waar we op de markt op een gezellig terras belanden en voor de eerste keer dit jaar weer eens buiten eten.

Car

1 opmerking:

  1. Leuk om jullie nu ook eens als vakantiegangers te volgen.
    Nog heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !