Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

dinsdag 29 november 2011

Voorbereidingen New York

Vandaag een aantal laatste klappen op de voorbereidingen voor een aantal dagen New York gedurende de kerstperiode gegeven. Dit jaar de laatste kans om deze prachtige stad waar we nu met twee uur vliegen vanaf wonen gedurende deze periode verlicht te zien.
Vliegtickets waren al enige maanden geleden geboekt. Het hotel, Hotel Park Central heb ik via een flashdeal via www.booking.com weten te bemachtigen.
We gaan twee avonden naar een show, na een jaar in het cultuurloze Jacksonville kunnen we zo even bijtanken :) Tickets voor the Phantom (cadeautje van V & G voor Kevin zijn verjaardag)  en Wicked zijn geboekt. De derde avond gaan we een Kersttoer door Brooklyn doen wat gedurende deze periode prachtig verlicht moet zijn. Eigenlijk was er geen toer op woensdagavond maar een mailtje naar het bedrijf leverde een reactie op dat ze ook graag op deze avond een toer organiseerde.
Toegang tot het 9/11 memorial is gereserveerd en nu nog even de beslissing nemen of we op een vaste tijd het immigratiemuseum op Ellis Island willen bezoeken of een 3 dagen flex ticket bestellen. Vorig jaar hadden we spijt dat we het museum hadden overgeslagen.
Verder hoopt vooral Kevin op veel shoppen, weer wat leuke kleding scoren wat hier in het zuiden buiten online shoppen voor ons lastig blijft, prachtige etalage's bekijken en misschien schaatsen op Rockefeller 
Center

Car

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk vooruitzicht weer, jullie hebben toch al heel veel gezien in de afgelopen periode in de USA!! Geweldig om ook nog New York aan dit lijstje te mogen toevoegen. Ik zit klaar voor de verhalen...

    Have Fun!!

    Groetjes van Aggie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ellis Island wel doen hoor zus, je moet echt de tijd nemen om alle films te kijken. Ik ga graag nog eens een keer terug ( zonder kids die moe zijn, haha) Vondt het erg bijzonder

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !