Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

donderdag 26 april 2012

Semester is bijna ten einde

Nog een paar dagen en dan is het semester voorbij evenals dit nu zo vertrouwde dagelijkse beeld bij thuiskomst. K. heeft voor de te volgen 6 vakken weer het maximale aantal te behalen credit's binnen gehengeld. We zijn erg benieuwd of dit hem iets op gaat leveren tijdens het aanmelden bij de (engelstalige) studie die hij in Nederland hoopt te gaan volgen.
Met het eind van het semester in zicht hebben we afgelopen week voor zoonlief een ticket naar Nederland geboekt. Hij zal vanaf Orlando de laatste visite vergezellen tijdens hun reis terug naar Nederland.
Ik heb besloten om niet mee te gaan, de resterende tijd hier is me veel te dierbaar en met zijn bijna 20 jaar kan hij best e.e.a. zelf opknappen.
Komend weekend ga ik met M. op de motor naar Leesburg. Daar vindt dit weekend het Leesburg Bikefest 2012 plaats wat we volgens de eigenaar van het bedrijf waar de motor verzekerd is absoluut niet mogen missen.
Kevin gaan we, ondanks dat we weinig vertrouwen hebben in een bij kalimiteiten helpende hand van buren een nachtje alleen laten, hij kan het woord Harley niet meer horen. We hebben in Deltona voor zaterdagavond een hotel geboekt.
Goede training voor mijn bilspieren om 225 kilometer op een dag achterop de motor door te brengen. Over nog geen 14 dagen begint tenslotte ons rondje Florida wat afgelegd zal worden per motor.

Car


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !