Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 7 april 2012

BYOB Cruise vanuit Amelia Island

Vrijdag brengen we een bezoek aan DSW, niet de ziektekostenverzekeraar uit Schiedam maar het schoen walhalla van Jax. Het gehele assortiment bij Abercrombie & Fitch blijkt tm maandag 40% afgeprijsd te zijn en  K scoort dan ook direct het door hem gewenste korte broek en overhemd. Nog even langs de CVS om de make-up voorraad van Ien bij te werken en een bezoekje aan de Publix waar je ook niet zo maar weg komt en de dag is weer om.

Het blijft prachtig weer en zaterdagmorgen gaan we eerst eens een tijdje in het zonnetje zitten. Al twee weken zijn de bloembakken voor de deur ontdaan van plantjes, bij de Lowe's laden vind ik wat leuke planten om de bakken weer te vullen.
Nu het toch over planten gaat. Vorig jaar juni hebben we toen Carlien hier was in een natuurgebied een nogal stekelige cactus afgesneden en als aandenken in de tuin geplant. Het is grappig om te zien dat de cactus nu haar moeder hier op bezoek is nieuw leven laat zien.

's Middags rijd ik met Ien naar Fernandina Beach. Bij Pepper's gaan we een hapje eten waarna we het winkelstraatje nog even doorlopen. Om half zeven vertrekt de boot van Amelia Cruises vanuit de haven voor de twilight BYOB cruise. Gelukkig had ik al begrepen waar BYOB voor stond, bring your own bottle en kon de fles rose mee aan boord. Vanwege het karakter van de cruise, het toestaan van drank in combinatie met muziek was er een leeftijdsgrens gesteld van 21 jaar waardoor Kevin dus niet toegelaten werd.

Onderweg zien we weer dolfijnen, ze beginnen gewoon te worden :) De wilde paarden die Cumberland Island bevolken komen goed in beeld.
Nadat er een kreek op Cumberland Island is ingevaren draait de boot en zien we de zon ondergaan.
Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !