Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

donderdag 14 oktober 2010

Auto inspectie bij de verzekeringsagent

Zo de administratie is ook weer bijgewerkt en netjes opgeruimt in mappen, een stuk vloerbedekking in de condo was inmiddels veranderd in iets wat meer weg had van een bureau en daar moest even verandering in komen.
Tussen alle papieren vonden we een brief waaruit bleek dat we voor een datum die inmiddels verstreken was de auto's bij de verzekeringsagent aan een inspectie moesten onderwerpen. Er moest door hem verklaart worden  dat ze schadevrij zijn.
Onafhankelijk van elkaar hebben we dus vandaag het ritje naar het assurantiekantoor gemaakt waar door de verzekeringsagent de auto geinspecteerd werd.
M. besloot op de terugweg zijn gram te halen door een bezoekje te brengen aan de autodealer die enkele weken geleden weigerde om een prijs te noemen van een Jeep voordat wij al onze gegevens hadden prijsgegeven. Tijdens dit gesprek was hij zo boos geworden dat hij de zaak uit was gelopen.
Hij reed dit keer in kostuum in zijn eigen auto het terrein op waarop direct een verkoper in zijn nek sprong. " Meneer ik heb een vraag, ik wil alleen de prijs weten van die groene Jeep en van geen enkele andere ". De man ging direct binnen informeren en noemde de prijs.
"Bedankt, meneer als uw collega dit nu drie weken geleden direct had gedaan had u hem misschien verkocht, nu heb ik een nieuwe gekocht met dank aan die collega."
Hierna reed hij het terrein af de man verbouwereerd achterlatend. 's Avonds thuis komend had hij nog steeds lol.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !