Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

maandag 26 juli 2010

Hotel geboekt

Of je krijgt helemaal geen antwoord of er word gedacht dat er een schip met geld vanuit Nederland richting Jax aan het varen is. "Prachtige aanbiedingen" een studio met een naast gelegen 1 kamer appartement voor het luttele bedrag van 4500 dollar per maand :)
Na zo ongeveer alle volgens het internet nog beschikbare vakantie appartementen de afgelopen weken aangeschreven te hebben, en craiglist doorzocht te hebben, zondagavond de knoop doorgehakt. Het zelf zoeken vanaf afstand komt ons momenteel even de oren uit. Marcel wiens werk nu in Jax is maar nog zonder visum weinig kan heeft voor een aantal dagen weer een Nederlandse klus toebedeeld gekregen. Nog even een paar gezellige dagen onder zijn oude collega's en weer lekker bezig.
Voorlopig word het toch maar een hotel maar dan wel eentje waar we de beschikking hebben over twee slaapkamers en een kleine keuken. In dit hotel zijn ook enkele Engelse collega's al enige weken ondergebracht.

Car

2 opmerkingen:

 1. Voor jullie is de tijd ook bijna aangebroken, het vertrek staat voor de deur! Dat hotel ziet er goed uit, komt vast allemaal goed als je eenmaal ter plekke bent. Is vanuit Nederland toch moeilijk om een woning te regelen, maar no worries, this is America, met tig mogelijkheden! Veel sterkte met afscheid nemen, maar heads up, jullie gaan een mooi avontuur tegemoet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel chique the Paris, zeg...

  Maar het komt nu allemaal wel dichtbij! Wat een belevenissen, ik ga ze allemaal volgen en je bij tijd en wijle missen! Gelukkig hebben we tegenwoordig de nieuwe communicatiekanalen. Als je dit 10 jaar gelden had gedaan was het toch anders geweest. Eigenlijk hoef je nu geen afscheid te nemen, je kan elkaar zien wanneer je maar wilt. Maar toch...

  Heel veel sterkte met het afscheid nemen. En een spannende maar vooral gelukkige tijd voor jullie drietjes!!

  Een hele dikke kus,
  Elia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !