Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

woensdag 25 januari 2012

Een map met couponen en naderend bezoek

Joke is weer een aantal weken in Jax om haar dochter Judith te bezoeken. Na een gezellige lunch gingen we bij de binnenkort sluitende Food Lion een kijkje nemen. De leegverkoop is hier nu echt begonnen, vanaf vandaag is alles 50% afgeprijsd. De schappen waren al zo goed als leeg terwijl de winkels officieel tot 16 maart open zijn.
Het parkeerterrein was bomvol. In de winkel overvolle karren beladen met flinke couponmappen.
Ik heb een van de vrouwen gevraagd of ik voor mijn blog een foto mocht maken en direct ge├»nformeerd waar ze toch al die coupons vandaan haalde. Wat een werk om dit zo georganiseerd bij te houden. Ze vertelde op zondag vijf kranten bezorgd te krijgen en daarnaast diverse coupons van het internet af te vissen. Dit rondje shoppen leverde haar met de coupons minimaal $250 dollar op.

Thuisgekomen wachtte een leuk bericht. Mandy komt eind volgende maand weer naar Jax. Vanaf het moment dat Man had gehoord dat Marcel ruim 14 dagen van huis zou zijn broeide het extra. Die twee weken dat Marcel van huis is zullen hier toch extra stil zijn. Hoe gezellig dan ook dat Man ons gezelschap komt houden en lekker van de zon komt genieten.
Het alleen reizen was echter het obstakel.
Ze komt nu met dank aan de ArkeFly deals met haar zus en zwager naar ons toe waarna zij een rondreis gaan maken en aansluitend een huis zullen huren waar zij de laatste periode ook naar toe zal gaan.
Wat zijn we toch bevoorrecht met zoveel mensen die deze kant op komen.

Car

4 opmerkingen:

 1. Altijd lachen met kortingsbonnen! Bij ons gaat een Waldbaum's dicht. Alleen zijn de kortingen maar 10, 20 of 30% dus dat schier niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat Mandy weer komt, erg fijn voor haar maar ook voor jou. En jij bent misschien bevoorrecht met al die mensen die naar jou toekomen, maar al die mensen vinden het vast superleuk dat jullie zo gastvrij zijn om ze te willen ontvangen. Ik vind het echt super van jullie en heb er ontzettend veel zin in. Gr. Ien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ons bericht is weg maar wij zijn gespecialiseerd in de transport van Amerika naar Nederland, groet Hans

   Verwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !