Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

dinsdag 3 januari 2012

Florida Mall

We doen het rustig aan deze dinsdagmorgen, het is voor Florida flink koud. (graadje of 5, vannacht heeft het zelfs licht gevroren) Als we eenmaal opgestart zijn rijden we naar de Florida Mall. Kevin wil vooral bij de H&M en Zara kijken dit zijn winkels die in Jax ontbreken.
Grappig om te zien dat de uitverkoop in Orlando anders geregeld is dan in Jacksonville. Bij de Abercrombie & Fitch is er nog geen echte uitverkoop, voor de deur staat toch een rij om naar binnen te mogen. Later in de week blijkt dat in Jax kortingen van 30-50% wordt gegeven. Waarschijnlijk wordt er gedacht " in Orlando wordt er door de vakantiegangers toch wel gekocht", in Jax winkelt de gewone Amerikaan.
Na een rondje door de mall besluiten we dat we komende week thuis nog wel even gaan kijken. Het was onze bedoeling om de Ikea nog even te bezoeken, de kaneelbroodjes lonken. Als we echter de route ingeven belanden we voordat we het weten op de Florida Turnpike, de dure tolweg. Zijn die broodjes nu echt wel zo belangrijk ? Weet je we rijden lekker terug naar het hotel. In het Hilton Homesuites hotel staat er elke doordeweekse dag een gratis avondbuffet klaar. De kou houd ons deze avond weg van International Drive en we scheppen bij het buffet ons bord vol. Niet uitgebreid maar absoluut eetbaar. De luiken gaan vanavond tijdig dicht.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !