Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

maandag 2 januari 2012

Seaworld

Normaal ben ik degene die zoonlief vertelt dat hij zijn bed uit moet komen, deze ochtend is het andersom. Om iets na zevenen staat hij onder de douche, actie vandaag op naar Seaworld. In de lobby van het hotel ontbijten we. Het moet mogelijk zijn om met een hotelbusje naar het park te gaan we kiezen voor vrijheid. Iets voor negen uur, het park gaat bijna open rijden we na een ritje van nog geen 10 minuten het nog rustige parkeerterrein op waar Mir & co ook al staan te wachten. Als eerste gaan Esmee en Kevin in de Manta, volgens Kevin de meest intense attractie waar hij ooit in is geweest. Luc (9jaar) kijkt het eerst even aan om later op de dag tot twee keer toe de held uit te hangen. Het is vandaag fris in Orlando, de vesten blijven aan maar al snel is het weer stralend blauw en doet de zon goed haar best. Het is gezellig rustig. Alle shows zijn zonder wachtrij te bezoeken alleen de ride waarbij je nat kan worden Journey to Atlantis en de show Wild Artic zijn wegens onderhoud gesloten.
We zien dolfijnen springen tijdens Blue Horizons, One Ocean de orka show is indrukwekkend, niet bepaald een straf om hem later dit jaar nog eens te mogen zien, de fun kaarten waardoor we het hele jaar toegang tot het park hebben zullen vast nog gebruikt gaan worden. Bij het basin waar de dolfijnen gevoerd worden komt een dolfijn langs de kant liggen en hebben we rustig de kans hem te aaien. De roggen worden gevoerd met kleine visjes. De dag vliegt en nadat de kinderen nog een keer in de Kraken achtbaan en Manta zijn geweest verlaten we om half zes het park. Je merkt duidelijk dat de temperatuur aan het dalen is, Orlando zal komende nacht de koudste nacht van het jaar gaan krijgen, 0 graden is op komst. Via de TomTom rijden we naar de dichtbijzijnste Olive Garden, altijd een goede keus. De porties zijn hier altijd zo groot en worden voorafgegaan door een flinke salade dat we vanavond besluiten om te delen.
Via de CVS (ik wil nu eindelijk eens van die kriebelhoest af en de fles nightquil staat natuurlijk thuis) rijden we naar het hotel waar we een fles wijn open trekken. Car
Location:Seaworld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !