Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zondag 15 mei 2011

Stormschade en Paris

Een flink noodweer trok zaterdag over ons heen. Buiten was het pik zwart en praten was in de porch niet meer mogelijk. Toen het safe was om in de auto te stappen zijn we naar DSW een immense schoenen zaak in St. John's gereden om op zoek te gaan naar comfortabele schoenen voor de zomervakantie.
Bij thuiskomst zagen we stukken dakbedekking in de tuin liggen. Van het dak van de zolderkamer boven de garage bleken enkele stukken afgewaaid te zijn. Een dak is een hier van hout en daarop zijn stroken dakbedekking geplaatst, dus maar direct het noodnummer van de huisbaas gebeld.
Dit blijkt echter een bandje te zijn wat na een aantal uren nog niet was afgeluisterd.
Zeer laat in de avond kwam er een sms dat de dakbedekker zo snel mogelijk zou komen. Het is nu zondagmiddag het zal er wel op neer komen dat we morgen weer zelf moeten bellen. Ondanks de weer heftige buien die vannacht over ons heen trokken zien we binnen nog geen water plekken.
In de tussentijd maak ik me drukker om mijn laptop. Een virus heeft het ding lamgeslagen. Zelfs terug plaatsen in de fabrieksstand lukt niet meer. Alle orginele cd's hebben we bij ons maar we krijgen hem zelf niet meer aan de praat. Er zit niets anders op dan op zoek te gaan naar een bedrijf wat kan helpen. Lastige situatie want al onze administratie staat er op en jullie voelen hem misschien al aankomen, ik heb e.e.a. veilig weten te stellen maar niet de administratie vanaf het moment van vertrek. De nieuw gekochtte externe harddisk is net te laat in gebruik genomen.

K. was aan het googlen op de naam van zijn klasgenoot met wie hij wel eens op pad gaat, hij heeft haar tot Paris omgedoopt gezien de domheid die ze vaak tentoonspreid. Paris zou omdat ze zo mooi kan zingen filmpjes op internet hebben gezet.
Tot zijn verbazing vond hij echter geen filmpje maar wel een bericht dat ze afgelopen springbreak is gearresteerd Kan je blij mee zijn dat dit zo openbaar op internet word geplaatst vergezeld met het vergrijp en het woonadres.

Car

1 opmerking:

  1. Balen van de laptop zeg, hopelijk is hij nog te 'genezen'.
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !