Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

woensdag 5 mei 2010

Een kort bezoek naar Jacksonville staat gepland

We hebben afgelopen week voor het eerst voet op Amerikaanse bodem gezet. In Jacksonville ? Nee hoor er stond al enige tijd een weekje New York gepland. Onze ervaringen (ja ook wij waren in de buurt van Times Square op het moment van de autobom) heb ik bijgehouden op ons reisblog www.haneninny.blogspot.com
We weten nog steeds niet wanneer ons Amerika-avontuur aan zal gaan vangen. Definitieve beslissingen kunnen we nog niet nemen omdat we nog geen definitief go hebben gekregen. Het blijft dus nog even spannend en onzeker en dat is niet mijn sterkste punt. Ik wil graag controle hebben en dat gaat dus even niet.
Vandaag zijn we dus maar weer verder gegaan met opruimen dat kan tenslotte nooit kwaad.
En dan op 5 mei laat in de middag krijgt Marcel een mail dat hij van 24 t/m 27 mei verwacht word in Jacksonville. Voor een paar dagen even ruim 12 uur enkele reis heen en weer, we hebben n.l. geen rechtstreekse vlucht kunnen vinden. Of hij tijd vrij kan maken om alvast wat rond te kijken naar huizen weten we nog niet en misschien is dat ook niet zo verstandig als hij dat alleen gaat doen. Ooit hebben we in een hostel gezeten wat hij alleen had uitgezocht, nu dat zou ik niemand aan willen doen.
Het wordt steeds definitiever.

Car

2 opmerkingen:

  1. Vervelend hè die onzekerheid! Ik hoop dat er gauw wat duidelijkheid gaat komen. Dan kun je tenminste verder met plannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Johan Christians7 mei 2010 om 00:16

    Nou we zullen jullie verhaal zeker volgen! Als jullie in Jacksonville wonen kom dan gerust een x langs voor BBQtje en een kennismaking. Mochten jullie nog vragen hebben dan laat het zeker horen, wij hebben het allemaal al mogen meemaken maar alvast een geruststellende opmerking: het is hier helemaal fantastich! Aangezien jullie 2 jaar gaan probeer er van te genieten!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !