Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

maandag 19 april 2010

Iedereen mag het nu weten

2010 wordt voor ons als gezin een bijzonder jaar. Marcel word dit jaar 50 en Kevin 18, een feestje zit in het verschiet. Maar niet hier !

Marcel heeft van zijn werkgever het verzoek gekregen of hij interesse heeft om twee jaar in de VS te gaan werken en wonen.
Een kans die niet dagelijks op je pad komt. Wij hebben dan ook besloten om alle beren die (vooral ik) voorbij zie komen hier vanaf te slaan en dit avontuur aan te gaan.
De afgelopen paar jaar hebben we tenslotte ook mogen ervaren dat aan het leven van te voren niet altijd een richting te geven is.
Heel veel details weten we zelf ook nog niet. Veel zal de komende weken duidelijk gaan worden.
Wat we wel weten is dat het kantoor in Jacksonville (Florida) gevestigd is.

Grotere kaart weergeven
(Zelf wist ik twee weken geleden ook niet waar dit lag) We zullen in de omgeving voor een periode van twee jaar gaan wonen.
We verwachten zelf dat Marcel op niet al te lange termijn vast alleen die richting op zal gaan.
We gaan er vanuit dat Kevin in oktober zijn propedeuse (eerste jaar HTRO) zal afronden en vanaf komend collegejaar een voor hem passende studie in Jacksonville zal vinden. Ook voor hem is het heel spannend, hij wordt tenslotte uit zijn sociale leven hier in Nederland gehaald maar krijgt daarvoor wel de kans om twee jaar aan een University in Amerika te studeren. Een kans voor het leven die hopelijk met heel veel lol vergezeld zal gaan.
Ons huis zal gewoon intact blijven, we willen tenslotte ergens kunnen verblijven als we naar Nederland voor familie en vriendenbezoek komen. Ook zal ik zelf voor mijn controle’s de komende twee jaar het ziekenhuis in Delft nog moeten bezoeken.
De caravan heb ik vandaag met pijn in mijn hart op marktplaats gezet we hopen tenslotte Amerika de komende twee jaar te gaan verkennen.
Een ding kan ons nog tegenhouden, dit is dat de overname die gepland staat in de VS op het laatste moment geen doorgang vind.
Daar gaan we echter niet vanuit vandaar dat we deze grote stap dan ook graag met jullie willen delen.

Car

7 opmerkingen:

 1. Leuk, hoor! Ik kijk nu al uit naar alle verhalen!!!! Leuk ook dat je het weer in Jackson ville erbij hebt gezet en de tijd in Florida....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uit het oog, maar niet .............

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er gaat een drukke spannende tijd aanbreken voor jullie. Maar wel tof dat jullie deze uitdaging aan gaan! Ik wil jullie heel veel succes wensen en als je vragen hebt, je weet me te vinden. Veel plezier in New York!

  Groetjes Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar nu eerst naar NY. Geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat spannen zeg, natuurlijk zo'n kans krijg je niet vaak. Het leven moet je maar leven zoals het op je af komt, stap voor stap.

  geniet van de voorbereidingen, wij blijven jullie volgen.

  groetjes, Wolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een spannende plannen allemaal. Fijn dat we zo op de hoogte mogen blijven.
  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens jullie een fijne tijd samen, daar aan de andere kant van de wereld.

  Groetjes van Sisely een Nederlandse bloglezer, jullie zijn altijd welkom op http://www.sisely.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !