Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

vrijdag 21 januari 2011

The Voice en een weggestuurde schoolgenoot

In Nederland is al lang bekend wie de de Voice of Holland wint wij zijn hier nog in afwachting tot het moment dat de aflevering op Uitzending Gemist word geplaatst. Vanaf vanmiddag mijden we Hyves en Facebook en zelfs Nu.nl om maar niet met de uitslag geconfronteerd te worden.
De afgelopen vrijdagavonden zaten we  met de creditcard klaar want tja RTL4 is tenslotte een commerciĆ«le zender . Ik heb begrepen dat John de Mol de formule wereldwijd heeft verkocht en binnenkort the Voice of America gaat beginnen.
We hebben een week achter de rug met twee dagen waarin de temperatuur weer naar 20 graden opliep de rest van de week was grauw en grijs. Ook heeft het vooral 's nachts flink geregend zodat de vijver die achter ons huis ligt weer goed gevuld is.
Het valt op dat met de oplopende temperatuur de eekhoorntjes weer lekker ronddartelen. Blijft leuk om te zien.
Ik, want de heren vinden het allemaal wel best, heb de knoop doorgehakt m.b.t. de zomervakantie. We gaan 18 dagen rondtouren in West Amerika.
Heen vliegen we op San Fransisco en we beeindingen de trip in Las Vegas zodat we daar de laatste dagen kunnen verblijven.
De komende tijd kan ik me nu verdiepen in waar we een auto gaan huren, tenslotte dekt onze autoverzekering ook de verzekering voor huurauto in de VS dus misschien kunnen we daar t.o.v. Nederlandse autohuurtarieven nog een voordeeltje behalen, en natuurlijk het belangrijkste welke route gaan we rijden. Het afstruinen van blogs en fora is begonnen. Als we thuis komen staat de volgende verrassing al weer te wachten, Lara komt deze kant op.
K. heeft het stukken beter naar zijn zin op zijn nieuwe school. Vermaakt zich prima tijdens zijn Franse lessen waar de lerares het leuk vind om een Europeaan in de klas te hebben en waar hij een voorsprong heeft op de rest van de klas.
Hij heeft wat contacten gelegd en had komend weekend met een meisje afkomstig uit New York afgesproken waarmee hij een click had om ook buiten school iets af te spreken.
Vandaag kwam hij echter teleurgesteld thuis, zijn New Yorkse schoolgenoot, woonachtig op de campus,  had tegen de dochter van de dean gezegd dat als ze zo door ging ze "haar kop zou verbouwen". In Rotterdam zouden we van dit soort opmerkingen op een school niet echt meer schrikken hier is zij echter met inmiddelijke ingang wegens intimidatie van school gestuurd. Waarschijnlijk is de opmerking net tegen de verkeerde persoon met iets teveel connecties gemaakt. K. baalt en wij balen mee.......

The Voice begint, binnenkort meer......

1 opmerking:

  1. The voice of America start in mei bij jullie. Lijkt me erg leuk om dat te volgen!
    Wat balen voor Kev, heeft ie iemand ontmoet, wordt ze van school gestuurd!
    Kusssss

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !