Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

vrijdag 11 maart 2011

Autoverzekering en lancering Ipad

Vrijdagmorgen ben ik tijdig naar de AAA gereden,  dit is de Amerikaanse zuster organisatie van de ANWB. Aangezien we nu meerdere maanden in de VS in het bezit zijn van een autoverzekering had ik uitgevogeld dat het verstandig was om over te stappen naar een reguliere verzekeringsmaatschappij. Een premieverlaging, onder gelijke voorwaarden van 20% moest door even te gaan shoppen mogelijk zijn.
De verzekeringsagent,die ons enige maanden geleden zo goed geholpen had, had belooft om tijdig voor de vervaldatum met nieuwe quote 's te komen. Ondanks herhaaldelijk emailen, bellen en zelfs een keer onaangekondigd het kantoor inlopen waar ik hem verteld heb dat ik er niets van snap waarom hij maar niet reageert was hij vrijdagmorgen nog steeds zijn belofte niet nagekomen.
Om 10 uur 's morgens was per premie vervaldatum bij de AAA een nieuwe autoverzekering afgesloten. Ook weer opgelost dacht ik op dit moment, in een later blog word deze story vervolgd.
Op weg naar huis, het was toen half elf ben ik langs de Apple store gereden waar om vijf uur de verkoop zou beginnen van de Ipad2. Daar had zich al een rij gevormd van netjes op stoelen zittende mensen.  Met deze wetenschap ben ik naar huis gereden.
Marcel is in de loop van de middag alsnog met een boek in de rij gaan staan en wij hebben ons later bij hem gevoegd. Het zonnetje scheen lekker en de sfeer was zelfs leuk in de rij. Geen mensen die bang waren hun plekje kwijt te raken, wilde je even weg dan ging je een wandeling maken en de buurman paste wel op je plek. Water werd uitgedeeld door de Apple Store en zelfs de Kentucky kwam langs met verpakte kip. Wij als Nederlanders bedankte hiervoor natuurlijk hartelijk want we gingen er niet van uit dat dit gratis uitgedeeld werd.
Thuis gekomen hebben we de koffers ingepakt waar de bestelde Uggs, kleding, computers en Ipad netjes een plekje en verhaal voor eigen gebruik kreeg.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !