Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zaterdag 5 maart 2011

Daytona Bike Week 2011

Nu de temperaturen oplopen word ook de pestcontrol service weer actief. Een keer per drie maanden komen er onafhankelijk van elkaar twee verschillende wagens. De een besproeid het gras en de ander pakt alle planten aan om ongedierte te bestrijden. Zo moeten we zonder al teveel ongedierte de komende warme maanden door komen.

Marcel dacht een paar keer de vissen te voeren, niet echt handig want een paar Canadese ganzen denkt dat het voor hen bestemd is en komen nu direct als ze Marcel zien naar het huis toe rennen. Ze laten duidelijk horen dat ze aanwezig zijn en ook wel iets lusten.
K. is zaterdag met een Amerikaanse schoolbus die eenmaal binnen voor lange benen niet echt comfortabel blijkt te zijn naar Disney Orlando geweest.
Wij zijn naar Daytona gereden waar de Bike week 2011 deze gehele week plaats vindt. Onderweg zagen we de mooiste aanhangers volgeladen met motoren voorbijkomen. Hoe dichter we Daytona naderden hoe meer motorfietsen er onderweg waren, ze leken allemaal wel verschillend.
Nadat we op een buitenterrein een tijdje hadden rondgekeken zijn we naar Daytona Beach gereden waar we genoten hebben van de doorkomst van duizenden motoren door Main St. Je voelde dat het voor heel veel motorfanaten een belevenis moet zijn om door deze straat te kunnen rijden. Overal was muziek en de buitenkroegen waren overvol met prachtig uitgedoste mensen die gelokt werden door schaars geklede dames.
Van 13-16 oktober word het Biketoberfest gehouden, gaan we nog een keer kijken alleen dan met K. erbij.

Lekker ding, kies zelf maar welke van de twee

Een "fiets" met ballen
Met aanhanger
Car

1 opmerking:

  1. Hallo Carla,

    Nu het ziet er inderdaad allemaal gaaf uit we hebben ook het plan om daar eens rond te snuffelen tijd zat.Wij hadden inderdaad het plan om naar Ocala te gaan en dan zeker een kijkje te gaan nemen op Cape Canaveral je gaat het allemaal horen maar eerst jullie deze kant op groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !