Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

zondag 19 februari 2012

Wat ons betreft kan de visite komen

Wat ons betreft kan de visite komen. Badkamers zijn gesopt, bedden liggen opgemaakt te wachten.
Ze komen, omdat ze er voor gekozen hebben om rechtstreeks via Orlando Sanford te vliegen, maandagavond aan en mogen dan nog de 2 1/2 uur durende autorit maken. Weet uit eigen ervaring dat je dan flink moe ben dus hoop ik maar dat ze onderweg nog wat kunnen slapen zodat vooral Mandy het niet de eerste dagen moet bekopen.
De administratie is weer netjes opgeruimd en alle gegevens voor zowel de VS als Nederlandse aangifte's zijn verzonden.
In Nederland draaien we voor een aangifte onze hand niet om, hier komen er toch termen langs dat je je afvraagt waarom wil je dit nu van me weten en wat wordt hier nu mee bedoelt? Gelukkig kunnen we terugvallen op advies.
Afgelopen week vooral druk geweest met het invullen en bij elkaar zoeken van alle bijlages voor de verklaring verhuisgoederen die naar de douane moet worden gestuurd. Donderdagavond hebben we het hele pakket, het waren maar 72 pagina's want ze willen echt alles van je weten bij Quintus afgeleverd.
Hij vloog zaterdag naar Nederland en is zo lief om het pakket aangetekend te verzenden, weten we in ieder geval zeker dat het aankomt.
Op het verzenden van post is geen pijl te trekken, de ene keer is het er binnen 10 dagen een andere keer weken later of blijkt het zelfs nooit aan te komen. Aan alle verplichtte figuren is voorlopig weer even voldaan wat mij tijd geeft om van de komende twee weken te gaan genieten. Hopelijk valt het met het weer een beetje mee want de voorspellingen zijn dat na een hele lange periode van droogte er nu eindelijk wat regen gaat vallen. Voor de natuur hier niet verkeerd maar laat onze visite daar nu net niet voor komen.

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !