Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

dinsdag 5 april 2011

Bijzonder verjaardagscadeau

Al weken liep ik te mutsen over wat er aan de muur moet hangen. Een print op canvas laten maken van de skyline van Rotterdam was een van de ideeen. Van uitvoering was het tot nu toe echter niet gekomen. We gingen bijna aan de kale plekken wennen.
Bij alles schoot er door mijn hoofd: "zonde volgend jaar moet het weer afgevoerd worden, dat kan absoluut niet mee terug naar Nederland"
Naast de gezelligheid van de afgelopen dagen hebben we door het bezoek van Mandy nu het mooiste en orgineelste cadeau gekregen wat we ons konden bedenken.
De afgelopen week is er aan een echte MG (Gogh) gewerkt. Toen het eerste exemplaar af was is ze nog even verder gegaan met produceren en zo hangt ook exemplaar nummer twee nu in de kamer. Een origineel Nederlands tintje is toegevoegd.
Aan onze buuf, die zodra er een lege stoel naast de sigaretten van Kevin vrij is daar neerstrijkt om stiekem te roken, hebben we verteld dat we een echte Nederlandse kunstenares op bezoek hebben, misschien weet ze volgend jaar een afzetmarkt voor deze schilderen, alles wat Europees is is tenslotte AWSOME !
Angstig schiet het bij dit soort ideeen ook door mijn hoofd dat ik zo hoop dat er geen aanleiding is tot verschepen naar Nederland omdat Man conditioneel niet achteruit is gegaan en in Nederland t.z.t. gewoon een nieuwe MG kan maken.
Car

7 opmerkingen:

 1. Wow, Mandy heeft veel talent! Gave schilderijen hoor! Het schilderij op de 1 na laatste foto is mijn favoriet! Echt geweldig! Wat een mooi, bijzonder en persoonlijk cadeau om te krijgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is inderdaad geweldig wat Mandy voor jullie gemaakt heeft, ik zou ze daar volgend jaar zeker NIET laten hangen, groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker mooie schilderijen.
  Ik ben het met de eerste reactie eens en vind het schilderij op de 1 na laatste foto het mooist.
  Indien mogelijk zou ik ze zeker mee naar Nederland terug nemen, aan de andere kant hoop ik nog meer voor jullie dat Mandy tegen die tijd een nieuwe MG maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schilderijen zien er geweldig uit!
  Wat een dierbaar kado.
  Groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben erg blij dat ik dit voor jullie kon doen, bovendien kon ik nog lekker genieten van het schilderen. ik heb het dus erg graag gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ruud en Monique8 april 2011 om 08:02

  Zo vanaf nu heeft “Villa Felderhof” dus stevige concurrentie van “Villa Amerikhanen”!
  Oók hier worden de gasten lekker verwend en komt het kunstzinnige in ze naar boven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig zien ze eruit. Prachtig gedaan Mandy.
  Nu maar even bijkomen van alle drukte.
  Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !