Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

donderdag 10 juni 2010

Weer een paar stappen verder

Zondagmorgen werd ik om vijf uur wakker en zag op mijn Iphone touch dat Marcel ruim een uur eerder dan gepland zou landen. Omdat er spoorweg werkzaamheden op het traject naar huis bezig zijn ben ik tegen de afspraak in toch maar naar het vliegveld gereden om hem op te halen.
Zou toch wat zijn als hij uren onderweg is geweest en dan vanaf Delft een bus moeten nemen omdat de trein niet rijd.
Op Schiphol aangekomen bleek zijn koffer zoek te zijn maar die was achteraf gelukkig tesamen met nog een paar koffers op de band blijven hangen.

We hebben de afgelopen dagen weer wat knopen doorgehakt wat gelukkig weer een stukje rust en duidelijkheid brengt:
 • De streefdatum om als gezin te vertrekken is gesteld op begin augustus.
 • De afspraak voor het visum van Kevin bij het consulaat in Amsterdam staat begin juli gepland, dat we nu twee keer naar Amsterdam moeten is jammer maar dan is dit in ieder geval geregeld en kan er voor onszelf altijd nog een spoedprocedure worden aangevraagd.
 • Internationale huwelijksacte en geboortebewijs van Kevin zijn in Vlaardingen aangevraagd (handig hoor Digid scheelt weer een ritje naar de gemeente waar je geboren of getrouwd ben)
 • Mijn volgende (borstkanker)controle heb ik naar voren geschoven, heb ik daar de eerste maanden geen omkijken meer naar.
 • Afspraak met iemand die ons fiscaal en sociaal gaat voorlichten is gemaakt.
 • Onderhouds afspraken rondom de tuin zijn gemaakt. Het zware werk zal de komende twee jaar worden gedaan. (voelt erg decadent :))
En nu maar hopen dat het Noro virus waar pa en ma waarschijnlijk mee besmet zijn hier ook niet toeslaat. Voorlopig hou ik het er nog maar even op dat we waarschijnlijk een verkeerd ei hebben gegeten en daarom zo katerig zijn. Oh ja en Marcel heeft natuurlijk ook nog een jetlag maar daar komt hij de komende weken waarschijnlijk niet van af met dat heen en weer vliegen.

Car

1 opmerking:

 1. Mariet van Knippenberg13 juni 2010 om 07:16

  wat fijn dat eindelijk een paar dingen goed geregeld zijn voor jullie. Het is hier werkelijk nu volop Zomer, we verwachten vandaag zo'n 37 a 38 graden !!!
  Mariet en Martin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !