Vanaf de zomer 2010 wonen wij als gezin twee jaar in Jacksonville. (Florida)

Via dit blog willen wij vrienden,bekenden en andere geinteresseerde van onze belevenissen naar en in Jacksonville op de hoogte houden.

Wij vinden het leuk als volgers zich melden via Friend Connect of een berichtje achterlaten.

Marcel, Carla & Kevin

dinsdag 15 juni 2010

Autorijles

Van verschillende kanten is ons de afgelopen weken verteld dat lopen er de komende twee jaar niet in zal zitten. Ook schijnt het openbaar vervoer niet al te goed in Jax geregeld te zijn.
Je vervoert jezelf per auto, welke bijna een must is.
Kevin was enige tijd geleden verteld dat hij de autorijlessen zodra hij achtien werd op zijn buik kon schrijven, hij had zelf besloten dat roken voor deze tijd belangrijker was.
Maar jullie voelen hem al aankomen, onze puber heeft het weer voor elkaar......, hij moet tenslotte in Jax op college zien te komen. De rijlessen zijn nu ook in ons belang.
In Nederland mag een 17 jarige nog niet de openbare weg op, in Florida mag je als ouder in je eigen auto zelf rijles aan je kind geven.
Om alvast toch wat autoervaring op te doen krijgt hij morgen zijn eerste rijles op de rijsimulator bij een ANWB rijschool.


Car

4 opmerkingen:

 1. Ja Carla, zo zie je maar sommige hebben altijd geluk, dus Kevin veel succes.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je berichtje.

  St Augestine staat inderdaad op ons verlanglijstje. We gaan een dag op en neer van Orlando daar naar toe. is geloof ik 1,5 uur rijden. En te doen. Leuk dat je ons gaat volgen. voor ons helaas maar 3 weken. Maar wel mooie 3 weken.

  En ik hou jullie avonturen ook in de gaten. Gaat allemaal wel opschieten voor jullie nog 1,5 maand en dan gaan jullie de grote plas over. Leuk hoor!

  Groetjes,
  Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, net met belangstelling jullie blog gelezen!! Wat een avontuur, die papierenrompslomp komt me nog bekend voor. Wij hebben tien jaar geleden een jaar in Houston gewoond, i.v.m. werk van mijn man. Dat ging vooraf ook niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk is het echt de moeite waard! Het is een levenservaring die je geen kwaad doet, fantastisch. Veel succes met de hectische komende tijd, maar probeer vooral ook te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor, ik wist niet eens dat dat bestond. Zelf ben ik opzoek naar een rijschool.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt op ons blog en de reactie's leest.
Nog leuker dat je zelf ook een reactie achterlaat !